Om oss

Planken Bygg As startet opp sommeren 2010 av far og sønn, og har tilsammen 4 tømrere og 1 kontormedarbeider. Bedriften er et aksjeselskap med lokale eiere, hvor alle jobber aktivt i bedriften. Planken Bygg As er et tømrerfirma som driver med nybygg, påbygg, rehabilitering, enkelt grunnarbeid, taksjekk og lekeapparater.

Bedriften har mesterbrev, sentralgodkjenning for ansvarsrett, er godkjent lærebedrift, og har lang erfaring med butikkinnredning og kjøkkenmontering. Bedriften har egen brakke, og gode samarbeidspartnere - og kan på den måten tilby en komplett løsning.

God økonomisk vekst har gjort selskapet til en Gaselle-bedrift.

Planken Bygg As ønsker å gi kundene sine kvalitetssikre produkter de er fornøyde med, gjennom kunnskap og kjærlighet for faget

Planken Bygg As er en familiebedrift, som vet viktigheten med å ha regnskapet i orden, der kunden skal være trygg på at alle skatter og avgifter blir betalt. Bedriften bruker Pro-Sjekt Regnskap som sitt regnskapskontor og FSS-Revisjon som sitt revisjonskontor. Bedriften vet også viktigheten med å fylle alle lover, forskrifter og HMS-krav, og går jevnlig på kurs.Kontakt oss gjerne!

Har du spørsmål, eller går du med byggeplaner i tankene?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi kommer gjerne på befaring, og gir deg gjerne et pristilbud- det er helt uforpliktende.

Fyll ut vårt kontakt skjema, eller ta direkte kontakt med Jan Ravndal på telefon 468 11 264, eller på email post@plankenbygg.no